5 råd for å komme i gang med treningen!
I morgen, 1. April, braker IBS-awareness month løs, og denne gangen fokuserer vi på viktigheten av fysisk aktivitet for å leve bedre med IBS. Jeg har satt i gang en 30-dagers utfordring som innebærer 30 økter på minst 30 minutter [...]
S e l s k a p s s p i l l – t i p s
Idag tenkte jeg tipse dere om våre “Top 3” brettspill om dagen. Vi elsker brettspill og får fort “dilla” på noen spill etter vi har spilt dem første gang. Det har stort sett vært de typiske brettspillene, og gjerne strategispill [...]
Huden min er sÅ skjØr pÅ denne tiden av Året
Da jeg fikk spørsmålet om et samarbeid med kroppspleieproduktene fra Dr. Greve var jeg rask med å avtale et møte. Er det noe jeg er opptatt av så er det hva jeg smører på huden min og hva jeg dusjer [...]
Nysgjerrig på hva IKYA metoden og vibrasjonell healing er? Her har du et intervju om IKYA metoden!
Forrige uke skrev jeg om hvordan man kan jobbe med seg selv på et dypere plan ved hjelp av IKYA metoden, les her. Jeg har nå gjort et intervju med Line Opdahl som er hovedlærerer på skolen og har jobbet [...]
Hvordan åpne en ung grønn kokosnøtt!
Jeg elsker de unge grønne kokosnøttene og alt hva det kan brukes til. Det er langt mer enn bare leskende sunt godt kokosvann den har å by på. Det myke kokoskjøttet, eller pulpen som det også kalles, er superdigg å [...]
Soyasaustrikset – umami i praksis
«Umami…is the quasi-secret heart and soul of almost every braise, stew, and soup.» ― Michael Pollan, Cooked: A Natural History of Transformation Soyasaustrikset Soyasaus-trikset går rett og slett ut på å tilsette soyasaus på slutten av steketiden til kjøttdeig eller sopp for [...]
Mediagic #45
Mediagic er lik media pluss magic (magisk), for de som måtte lure på hvor spaltenavnet kommer fra. Det finnes så mye magisk der ute, i mediene, og her er ukens funn: – Denne artikkelen om at sosiale medier er IS [...]
Lun brokkoli- og chèvresalat
Heisann! I dag er det kjøttfri mandag og jeg har denne lune og gode salaten til dere, vel verdt å prøve når butikkene åpner igjen dersom du ikke har hvit geitost i hus. Liker du ikke chèvre, kan du bruke [...]
Minicookies med karamellfyll
/inneholder sponsorlinker Hei! Regn, regn, regn.. hva er da bedre enn å være inne og bake litt? I dag har jeg disse til dere; Du får en del karamellfyll til overs som du kan bruke i hjemmelaget sjokolade, barer, som [...]
Wifi-fri, what to do?
Jeg fikk et spørsmål for litt siden, om hva jeg gjør når jeg ikke er på Internett. Haha, for et surrealistisk spørsmål, egentlig. Som om internett er LIVET og alt utenfor er…. ekstraordinært. Men her er noen av de tingene [...]
Få grunnleggende og gode verktøy til å jobbe med deg selv og din indre prosess!
Jeg har i snart 20 år jobbet aktivt med meg selv og min indre prosess, jeg kaller det indre arbeide. For meg er dette helt grunnleggende for hvordan jeg forholder meg til meg selv og mitt liv. I gjennom både vår oppvekst og voksne [...]
Sukkerfri påskemarsipan
/inneholder sponsorlinker Er dere lei av påskesnacks, påskegodt, påskekos og påske-ditt-og-datt? Håper ikke det, for jeg har litt av hvert til dere i dag og i morgen før jeg gir meg. I dag er det marsipan som står på menyen [...]
Sunnere påskegodt og snacks
Sponset innlegg! De siste ukene har det vært mye mye rabalder og overskrifter om priskrigen på smågodt i dagligvarebutikkene. Jeg tror at dere som lesere av min blogg er enige om at smågodt har kroppen lite glede av og nytte. Klart det [...]
Topp 20 favoritt-podkaster
Mobilen blir med overalt, og sammen med mobilen bør du ha med deg noen podkaster å høre på. Her er min topp 20-liste for øyeblikket.
Travle dager og en herlig påske i sikte!
Ser fram til å nyte påskeferien! Har vært travle dager siden året startet, med store bokstaver, og endelig tid til å roe ned å nyte! Har dessverre nesten ikke hatt tid til å skrive her på bloggen. Og når endelig tempoet [...]
5 råd for å komme i gang med treningen!
I morgen, 1. April, braker IBS-awareness month løs, og denne gangen fokuserer vi på viktigheten av fysisk aktivitet for å leve bedre med IBS. Jeg har satt i gang en 30-dagers utfordring som innebærer 30 økter på minst 30 minutter [...]
S e l s k a p s s p i l l – t i p s
Idag tenkte jeg tipse dere om våre “Top 3” brettspill om dagen. Vi elsker brettspill og får fort “dilla” på noen spill etter vi har spilt dem første gang. Det har stort sett vært de typiske brettspillene, og gjerne strategispill [...]
Gäddfiske är så skoj!
En dag kvar av mars och sedan kommer den riktiga vårmånaden, april! Okej, mars är också vår men i april så brukar jag kunna sjösätta kanoten om vädret varit bra. Hur som helst så fick jag prova på gäddfiske under [...]
Huden min er sÅ skjØr pÅ denne tiden av Året
Da jeg fikk spørsmålet om et samarbeid med kroppspleieproduktene fra Dr. Greve var jeg rask med å avtale et møte. Er det noe jeg er opptatt av så er det hva jeg smører på huden min og hva jeg dusjer [...]
Nysgjerrig på hva IKYA metoden og vibrasjonell healing er? Her har du et intervju om IKYA metoden!
Forrige uke skrev jeg om hvordan man kan jobbe med seg selv på et dypere plan ved hjelp av IKYA metoden, les her. Jeg har nå gjort et intervju med Line Opdahl som er hovedlærerer på skolen og har jobbet [...]
Mediagic #45
Mediagic er lik media pluss magic (magisk), for de som måtte lure på hvor spaltenavnet kommer fra. Det finnes så mye magisk der ute, i mediene, og her er ukens funn: – Denne artikkelen om at sosiale medier er IS [...]
Hvordan åpne en ung grønn kokosnøtt!
Jeg elsker de unge grønne kokosnøttene og alt hva det kan brukes til. Det er langt mer enn bare leskende sunt godt kokosvann den har å by på. Det myke kokoskjøttet, eller pulpen som det også kalles, er superdigg å [...]
Soyasaustrikset – umami i praksis
«Umami…is the quasi-secret heart and soul of almost every braise, stew, and soup.» ― Michael Pollan, Cooked: A Natural History of Transformation Soyasaustrikset Soyasaus-trikset går rett og slett ut på å tilsette soyasaus på slutten av steketiden til kjøttdeig eller sopp for [...]
Lun brokkoli- og chèvresalat
Heisann! I dag er det kjøttfri mandag og jeg har denne lune og gode salaten til dere, vel verdt å prøve når butikkene åpner igjen dersom du ikke har hvit geitost i hus. Liker du ikke chèvre, kan du bruke [...]
Minicookies med karamellfyll
/inneholder sponsorlinker Hei! Regn, regn, regn.. hva er da bedre enn å være inne og bake litt? I dag har jeg disse til dere; Du får en del karamellfyll til overs som du kan bruke i hjemmelaget sjokolade, barer, som [...]
Wifi-fri, what to do?
Jeg fikk et spørsmål for litt siden, om hva jeg gjør når jeg ikke er på Internett. Haha, for et surrealistisk spørsmål, egentlig. Som om internett er LIVET og alt utenfor er…. ekstraordinært. Men her er noen av de tingene [...]
Boktips: Så lenge det er stjerner på himmelen
Denne boken leste jeg ut og forlot på Zanzibar. Så lenge det er stjerner på himmelen er en nydelig bok om Hope som er i ferd med å miste bestemoren sin til Alzheimertåka, og som i siste liten legger ut [...]
God magevennlig påske!
Hei dere! I går pakket vi bilen og kjørte på bare veier i strålende sol fra Oslo til Molde. Det tar omtrent 8 timer, men det er en fin måte å se det fine landet vårt. I går var det [...]
Travle dager og en herlig påske i sikte!
Ser fram til å nyte påskeferien! Har vært travle dager siden året startet, med store bokstaver, og endelig tid til å roe ned å nyte! Har dessverre nesten ikke hatt tid til å skrive her på bloggen. Og når endelig tempoet [...]
Få grunnleggende og gode verktøy til å jobbe med deg selv og din indre prosess!
Jeg har i snart 20 år jobbet aktivt med meg selv og min indre prosess, jeg kaller det indre arbeide. For meg er dette helt grunnleggende for hvordan jeg forholder meg til meg selv og mitt liv. I gjennom både vår oppvekst og voksne [...]