[MAT] Økonyheter: Olivenoljer fra O&Co

O&Co reiser årlig til ulike områder rundt Middelhavet på søken etter den beste olivenoljen, basert på strenge kriterier for smak og aroma. Her er tre av årets nye oliveniljer, 2 økologiske og 1 biodynamisk dyrket. En fransk, en spansk og en italiensk olivenolje: [...]

Spanske tapasspyd

Cravings for meat on a stick?

Smakfulle kjøttspyd hvilende  på stekt butterdeig med gratinert manchego. Noen dager er det ekstra godt med kjøtt iblandet sterke og smaksrike krydderier. Noen dager er det deilig å slippe å lage maten selv. Noen dager vil [...]

FORUNDRINGStapasPAKKE

Å lage tapas trenger ikke å være så vanskelig eller tidkrevende for at det skal smake deilig. Jeg hadde noen venninner over på tapasaften når sommeren var på hell. Skinke, pølse og oster fra ferie og jobbtur i utlandet ble konsumert [...]

[MAT] Økonyheter: Olivenoljer fra O&Co

O&Co reiser årlig til ulike områder rundt Middelhavet på søken etter den beste olivenoljen, basert på strenge kriterier for smak og aroma. Her er tre av årets nye oliveniljer, 2 økologiske og 1 biodynamisk dyrket. En fransk, en spansk og en italiensk olivenolje: [...]

Spansk tapasbrØd

          Et fantastisk luftig og godt rustikkbrød. Spesielt godt på tapasbordet med tapenade eller aioli, men           godt også til dagens brødmåltider. Ikke bli skremt over all chilien som finnes i oppskriften. Når [...]

Spanske tapasspyd

Cravings for meat on a stick?

Smakfulle kjøttspyd hvilende  på stekt butterdeig med gratinert manchego. Noen dager er det ekstra godt med kjøtt iblandet sterke og smaksrike krydderier. Noen dager er det deilig å slippe å lage maten selv. Noen dager vil [...]

FORUNDRINGStapasPAKKE

Å lage tapas trenger ikke å være så vanskelig eller tidkrevende for at det skal smake deilig. Jeg hadde noen venninner over på tapasaften når sommeren var på hell. Skinke, pølse og oster fra ferie og jobbtur i utlandet ble konsumert [...]