Danse i senga, en uskyldig misforståelse og mobiltelefon i badevannet…

06:10 var Thyra klar for en ny dag og nye sprell. Altså, hun var i gang med sitt første akkurat der og da! Etter stolt å ha vist meg de fine bamsene sine, gikk jeg for å lage en kopp [...]

Kyllingvinger med dippsaus

Rema 1000 selger av og til frossen kyllingvingemiks rimelig, som veier omtrent 1,8 kg og koster under 28 kr. Jeg lager marinade og steker kjøttet i ovn + hviletid. Hele prossessen gjør kyllingvingene supersaftig og smakfull. Prøv selv! Oppskriften er [...]

Kanelbollens dag 4. oktober

Kanelknute. Kanelbolle. Kanelsnurr.

Kanelbullens dag er i Sverige en årlig temadag,stiftet i 1999 av Kaeth Gardestedt.  Hun var på dette tidspunkt prosjektansvarlig for Hembakningsrådet, en sammenslutning av ulike råstoffprodusenter som nå drives av en sukkerbedrift.  Formålet med dagen er å gjøre oss oppmerksomme på den rike bolletradisjonen [...]

Biffsandwich med skogens gull

Ingredienser:

To skiver godt brød

1 fedd hvitløk

Smør (jeg brukte et salt fransk gourmetsmør fra Jacobs utvalgte)

En god neve kantareller

To skiver biff (jeg kuttet to stykker fra en hel Black Angus mørbrad)

Norvegia/ parmesan

spinat/ ruccola 

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 300 grader.

Rist skrivene i brødrister, gni [...]

Brownie Ostekake…

Dette er en deilig kombinasjon av to av mine favorittkaker - Brownie og Ostekake. Begge deler er jo fantastisk hver for seg, og sammen blir de virkelig en ny dimensjon i kakeverdenen!Dette ble en skikkelig festkake!

Oppskrift bunn: 100 g mandelmel *  ½ [...]

Halloween godis…

Jeg er egentlig ikke er noe glad i Halloween feiringen, og har heller lyst til at ungene skal gå julebukk - slik jeg gjorde da jeg var liten… Har forsøkt i mange år å boikotte feiringen på ulike måter, men [...]