Medisterkaker i brun saus

Ingen jul uten medisterkaker. Kjøp et par kilo medisterdeig nå og lag “kakene” ferdig i god tid før jul. Putt de i fryseren så er det bare å varme dem opp til middag. Brun saus og rødkål er obligatorisk tilbehør. [...]

Butter chicken, nesten som i india

Indisk mat er så godt at man skulle laget det mye oftere! Duften av alle krydderiene er bare helt herlig!Denne oppskriften er noe annerledes enn en jeg fant på nettet. Brukte hva jeg hadde for hånden av krydder, så retten [...]

Medisterkaker i brun saus

Ingen jul uten medisterkaker. Kjøp et par kilo medisterdeig nå og lag “kakene” ferdig i god tid før jul. Putt de i fryseren så er det bare å varme dem opp til middag. Brun saus og rødkål er obligatorisk tilbehør. [...]

KjØttdeig med fint fØlge

Her bringes kjøttsausen til nye høyder med fint følge! 2 sorter potetmos, grønne bønner og champignon.  En nydelig kombinasjon.

Til 6 personer

600 g kjøttdeig1 løkolje til steking—1 dl tomatpuré2 ts sambal oelek2 ts salt1 ss soyasaus1 ss eplesirup/honning2 dl søtpotetvann

2 middelsstore [...]